Welkom bij Kelby's Trimsalon

Scroll
Scroll

Een mooie en gezonde vacht voor uw hond of kat!

Kelby's staat voor professionaliteit en liefde voor dieren. Hier zijn uw honden en katten in deskundige handen voor hun vachtverzorging. Onze salon, gelegen in het hart van Hasselt, biedt een rustige en gezellige omgeving waar uw huisdier zich snel thuis zal voelen.

Professionele trimtechnieken

Wij gebruiken geavanceerde trimtechnieken om uw huisdier er op zijn best uit te laten zien. Of het nu gaat om een eenvoudige wasbeurt, een uitgebreide trimbeurt of gespecialiseerde vachtverzorging, we zorgen ervoor dat uw huisdier zich zowel goed voelt als er goed uitziet.

Kwaliteitsvolle vachtverzorging

In ons salon bieden we topkwaliteit vachtverzorging voor zowel hondenkatten en kleine huisdieren. Onze benadering is zacht en liefdevol, waarbij we speciale aandacht besteden aan de behoeften van elk dier.

Echte dierenliefhebber

Gedreven door passie en liefde voor dieren, zorgt ons team ervoor dat elk huisdier zich snel op zijn gemak voelt. Als trimsalon waar ik, een gecertificeerde hondentrimmer, alleen werk, is persoonlijke aandacht gegarandeerd.

Gezellig en rustig

Bij Kelby's, een knus trimsalon, neem ik ruim de tijd voor elke viervoeter. Hierdoor kunt u rekenen op een mooi verzorgde en makkelijk te onderhouden huisvriend.

Sinds mijn jeugd heb ik een diepe liefde voor honden. Dit heeft mij gedreven om mijn diploma hondentrimmen te behalen en mijn passie om te zetten in mijn beroep. Met aandacht voor het welzijn, zorg ik ervoor dat de trimervaring voor uw hond zo comfortabel en plezierig mogelijk is.

Voor de liefhebbers van showhonden bied ik gespecialiseerde verzorging om te voldoen aan de hoge standaarden van de showwereld. De vacht van een showhond vraagt om extra zorg en precisie, iets waar ik me met enthousiasme voor inzet.

Bij Kelby's begrijpen we dat ook katten specifieke vachtverzorging nodig hebben. Als ervaren kattentrimmer bied ik de juiste verzorging om klitten te voorkomen en de vacht van uw kat gezond te houden.

Hondenverzorging

Hondenverzorging

Als ervaren hondenkapper kunnen we niet hard genoeg het belang benadrukken van een goede verzorging, zodat uw hond zich niet alleen goed voelt, maar er ook prachtig uitziet. Alle rassen tot 25 kilogram met alle vachtsoorten zijn welkom.
Kattenverzorging

Kattenverzorging

Net als honden hebben ook katten regelmatige verzorging nodig. Onze aanpak is rustig en zorgvuldig, om ervoor te zorgen dat uw kat zich op haar gemak voelt tijdens de gehele behandeling.
Kleine huisdieren

Kleine huisdieren

Ook de kleinste leden van uw dierenfamilie zoals konijnen en cavia’s hebben een goede vachtverzorging nodig, vooral tijdens perioden zoals de rui, wanneer klitten een pijnlijk probleem kunnen vormen.