Uitmuntende verzorging voor kleine huisdieren

Kleine huisdieren verwennen we met plezier

Kelby's trimsalon in Hasselt is niet alleen een plek voor honden en katten, maar ook voor de kleinste leden van uw dierenfamilie. Kleinere huisdieren zoals konijnen en cavia’s hebben immers ook een goede vachtverzorging nodig, vooral tijdens perioden zoals de rui, wanneer klitten een pijnlijk probleem kunnen vormen. 

Diensten voor kleine huisdieren

Bij Kelby's bieden we een reeks verzorgingsdiensten aan, specifiek gericht op de behoeften van kleinere huisdieren: 

Betrouwbaar en gezellig dierenkapsalon

Kelby's staat bekend om de huiselijke en comfortabele setting, ideaal voor kleine huisdieren die vaak gevoeliger zijn voor stress. In ons salon, waar ik alleen werk, kunnen uw dieren zich snel op hun gemak voelen. Dit zorgt voor een rustige en aangename ervaring tijdens hun verzorging.

Elk huisdier verdient een goede verzorging

Het regelmatig verzorgen van de vacht van uw huisdier is essentieel. Dit geldt niet alleen voor honden en katten, maar ook voor kleinere huisdieren. Regelmatige verzorging helpt de vacht in optimale conditie te houden en voorkomt gezondheidsproblemen gerelateerd aan verwaarloosde vachtverzorging.

Bel voor uw afspraak

Wacht niet langer en plan vandaag nog uw afspraak in voor de verzorging van uw kleine huisdier bij Kelby's in Hasselt. We kijken ernaar uit om u en uw dierbare metgezel te mogen verwelkomen. Tot snel bij Kelby's!