Contacteer me voor een afspraak

Veelgestelde vragen 

Als u uw viervoeter zelf thuis wenst te wassen, gebruik dan vooral GEEN mensen- of babyshampoo. De PH-waarden in de shampoo’s verschillen waardoor uw hond huidproblemen kan krijgen.

Indien uw viervoeter een medische afwijking, een besmettelijke aandoening heeft (zoals kennelhoest, en ringworm) of loops is, wil ik dat graag van tevoren weten.

Probeer uw viervoeter zo droog mogelijk te laten komen. Een natte vacht is bij een beginnende trimbeurt moeilijk te behandelen.

Was uw viervoeter aub NIET voor een plukbehandeling. Door het wassen wordt het haar erg zacht en kan het slecht geplukt worden.

Laat uw viervoeter niet met een volle maag komen. Door opwinding kan hij braken of z´n behoefte doen tijdens de hondentrim.

Breng de hond altijd aan de lijn.

Bent u verhinderd. Laat het minimaal een dag van te voren weten. Een andere klant kan dan ingepland worden voor een honden- of kattentrimbeurt. (Voor het niet tijdig afzeggen worden kosten in rekening gebracht).

Laat uw hond goed uit voor een trimbeurt. Een behandeling kan lang duren en het is vervelend voor de hond als hij zijn behoefte op moet houden.

Een baas moet de vacht van het dier goed bijhouden. Lukt dat niet, om welke redenen dan ook, kom dan tijdig naar me toe. Ik help u graag.

Als uw viervoeter agressie vertoont, wilt u dat dan vooraf aan de hondentrim aangeven. Ik kan dan passende voorbereidingen treffen.

Is de trimbehandeling niet naar tevredenheid. Laat het me aub weten. De volgende honden- of kattentrimbeurt kan ik dan mogelijkerwijs aanpassen.

Neem aub contant geld mee. Betaling vindt plaats na de behandeling. Bankcontact is helaas niet mogelijk, maar wel Mobile Pay of Payconiq.

Uw viervoeter is vlovrij voordat hij naar het trimsalon komt.